1. Home
  2.  » Euroflex machinehekwerken voor optimale beveiliging

Euroflex machinehekwerk voor optimale beveiliging

Euroflex machinehekwerk van Euromaas geeft u en uw medewerkers veilig toegang tot machines. Zorg dat uw machinepark beschermd staat en kies uit de vele beveiligingsmogelijkheden die Euromaas u biedt. Voor elke branche. Van een gedeeltelijke beveiliging tot een compleet veiligheidspakket met keuze uit diverse draaideuren en schuifdeuren. Uiteraard in combinatie met systemen voor toegangscontrole, schakelaars en inloopbeveiliging. Onze collectie bestaat uit diverse Euroflex panelen, plaatpanelen, hoekverbindingen, staanders voor alle hoogtes en standaard draadpanelen. In staal en rvs. Alles gemaakt in eigen fabriek.

machinehekwerk van euroflex
geavanceerde machinebeveiliging en toegangscontrole
machinebeveiligingswanden, scheidingswanden
modulaire gaaswanden
draadhekwerken voor de industrie
fabrikant complete draadelementen

Maaswijdtes en veiligheidsklassen

Afhankelijk van de toepassing zijn Euroflex machinebeveiligingswanden verkrijgbaar in meerdere veiligheidsklassen. Daarbij kunt u kiezen uit verschillende maaswijdtes. Alle machine afscherming voldoet aan de machinerichtlijn 2006/42/EG voor de machine-industrie. Ze zijn van topkwaliteit en vrij van scherpe randen en uitsteeksels. Onze producten worden aanbevolen door inkopers van gaasproducten voor de industrie, machinebouwers en engineering bureaus, maar ook door magazijninrichters en logistieke bedrijven. Met Euromaas speelt u op zeker.

Euroflex machinehekwerk op maat

Zoekt u machinebeveiliging op maat? Euromaas in Wijchen is gespecialiseerd in modulaire draadpanelen in elk gewenst formaat. Wij staan voor u klaar om uw machines toe te rusten met een gedegen afscherming, zodat u en uw medewerkers veilig zijn. Maakt u zich geen zorgen over de installatie. Ons montageteam installeert de beveiliging op locatie zodat alles snel operationeel is.

Machinebeveiliging met bijzondere eigenschappen

Euroflex machinebeveiliging van Euromaas is zo ontworpen dat de mogelijkheden onbeperkt zijn. Alle standaard gaaswanden bestaan namelijk uit modules. Ook al lijkt uw beveiligingsvraagstuk onuitvoerbaar, Euromaas lost het voor u op. Wij hebben de belangrijkste voordelen voor u onder elkaar gezet:

  • Modulaire draadwanden
  • Elke combinatie mogelijk
  • Elke hoogte en breedte
  • Verplaatsbare deuren
  • Deuren overal mogelijk
  • Oersterk

Zoekt u een betrouwbaar bedrijf voor uw industriële hekwerk? Bel nu +31 (24) 645 45 12 of stuur een e-mail.

Euromaas BV
Bijsterhuizen 5141
6604 LX  Wijchen (NLD)

T +31 (24) 645 45 12
F +31 (24) 642 00 55
E info@euromaas.nl

Copyright ©2015-2022 Euromaas BV. Alle rechten voorbehouden. | Privacyverklaring
Website: DKGS Agency - SEO teksten: Tekstbureau Kiki Koning.