1. Home
 2.  » Industriële draadmatten onderhoudsvrij

Industriële draadmatten onderhoudsvrij

De draadmatten van Euromaas kunt u gebruiken voor veel doeleinden. Daar weten magazijninrichters, logistieke dienstverleners en inkopers van gaasproducten alles van. U kunt ze toepassen in magazijnen, winkels, productiebedrijven, in dierenverblijven en meer. De gaasmatten van Euromaas zijn concurrerend in prijs, zeer duurzaam en fraai afgewerkt. U kunt ze zelfs toepassen op uw bestaande systemen. Wij produceren de matten volgens het randdraadprincipe. Dit houdt in dat alle producten gegarandeerd vrij zijn van scherpe randen en uitsteeksels. U kunt kiezen uit diverse kwaliteiten in verschillende prijsklassen. Uit voorraad of op maat gemaakt. Ook voor een deskundig advies bent u bij ons van harte welkom.

draadmatten Euromaas
draadproducten en toebehoren Euroflex
draadproducten onderhoudsvrij
draadwanden Euromaas oersterk en goedkoop
modulaire gaasmatten ter beveiliging
flexibele machineafscherming van Euromaas

Draadpanelen zijn de basis van ons modulaire concept

Draadmatten vormen het fundament van het Euromaas-concept. Ze zijn de basis van ons modulaire systeem. Rond deze basismat lassen wij een oersterk raamwerk van stalen kokers voor een stevig en duurzaam geheel. Daarmee zijn de draadpanelen gereed en kunnen wij ze gebruiken voor standaardwanden of maatwerk.

Gaasproducten die uw bedrijf veel potentie kunnen bieden

De mogelijkheden van onze industriële draadproducten zijn in principe onbegrensd. Zo kunt u ze afnemen als panelen of door ons laten verwerken tot een compleet fabricaat met hoekprofielen, schakelaars, deuren, inloopbeveiliging en systemen voor toegangscontrole. Denkt u hierbij aan machinebeveiligingswanden, displaywanden, separatiewanden, doorvalbeveiliging en draadlegborden.

Alle belangrijke voordelen van onze industriële draadproducten

Gaasmatten van Euromaas kennen een aantal voordelen die u zeker zult waarderen zoals:

 • Hoge kwaliteit
 • Lage prijs
 • Lichtdoorlatend
 • Onderhoudsvrij
 • Hygiënisch
 • Staal of rvs
 • Vrij van scherpe randen
 • Bruikbaar op bestaande systemen
 • Poedercoating of verzinkt
 • Elke RAL kleur

Gaaspanelen van Euromaas zijn verkrijgbaar in diverse kwaliteiten en prijsklassen

Gaaspanelen van Euromaas zijn verkrijgbaar in diverse kwaliteiten en prijsklassen. In principe kunnen wij elke draaddikte en maaswijdte voor u maken. Welke kwaliteit u nodig hebt, is afhankelijk van de toepassing. Wij adviseren u graag.

Zoekt u scherp geprijsde gaasmatten van topkwaliteit en een goede service? Bel voor meer informatie Euromaas op +31 (24) 645 45 12. Wij betekenen graag iets voor u.

Euromaas BV
Bijsterhuizen 5141
6604 LX  Wijchen (NLD)

T +31 (24) 645 45 12
F +31 (24) 642 00 55
E info@euromaas.nl

Copyright ©2015-2022 Euromaas BV. Alle rechten voorbehouden. | Privacyverklaring
Website: DKGS Agency - SEO teksten: Tekstbureau Kiki Koning.