1. Home
  2.  » Over Euromaas draadpanelen

Over Euromaas draadpanelen

Euromaas draadpanelen BV in het Nederlandse Wijchen werd opgericht in 1998. Intussen is het bedrijf uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande producenten van modulaire gaaspanelen, hekwerken, rasterwerken, oppervlaktebehandeling en aanverwante producten voor de industrie. Voor gebruik binnen en buiten. De kracht van ons bedrijf is onze flexibiliteit, sterk concurrerende prijzen en hoge kwaliteit van de draadwanden. Wij ontwerpen en produceren al onze producten in eigen fabriek. Voor assembleren en monteren op locatie hebben wij een vast montageteam. U vindt bij ons uitsluitend draadwanden die voldoen aan alle vereiste normen. Onze klanten komen uit diverse Europese landen en daarbuiten.

Draadpanelen op maat of standaard uit voorraad

U kunt ons inschakelen voor uw draadpanelen op maat en voor standaard gaaspanelen. Onze standaard segmenten hebben wij altijd op voorraad. Daarnaast hebben wij volop mogelijkheden voor concept en oppervlakte behandeling. Ons deskundige team adviseert u graag over eenvoudige en complexe vraagstukken. Twijfelt u of uw idee wel uitvoerbaar is? Vraag ons gerust een vrijblijvend advies.

draadpanelen Euromaas wijchen

Unieke lasmethode volgens het randdraadprincipe vriendelijk voor handen

Euromaas is voortdurend op zoek naar vernieuwing en verbetering en is volledig op de toekomst gericht. Zo ontwikkelden wij in ons bedrijf een zeer effectief randdraadprincipe. Voordeel hiervan is dat al onze draadwanden gegarandeerd vrij zijn van scherpe uitsteeksels en randen. Daarmee wordt onnodig leed door verwondingen en schade aan materialen voorkomen. Maar dat is nog niet alles. Bij het produceren van onze draadpanelen gebruiken wij een unieke lasmethode. Daarmee is topkwaliteit altijd gewaarborgd.

Assortiment gaasproducten en aanverwante artikelen voor de industrie

Euromaas ontwerpt en vervaardigt gaaspanelen en aanverwante metaalproducten zoals diverse soorten deuren, inloopbeveiliging, systemen voor toegangscontrole, schakelaars polycarbonaat platen en meer. Elk artikel is van hoge kwaliteit voor een competitieve prijs. U vindt in ons assortiment:

Onze modulaire draadproducten bieden u ongekende mogelijkheden

Euromaas is ijzersterk in draadwerk. In binnenland en buitenland. Onze draadproducten zijn opgebouwd uit handige modules, waardoor u werkelijk alle onderdelen met elkaar kunt combineren. U kunt het zo gek niet bedenken of het past. U kunt ze zelfs toepassen op uw bestaande systeem. Onze gaaspanelen en platen van polycarbonaat zijn verkrijgbaar in meerdere maten en maaswijdtes. Als onze standaardcollectie u geen soelaas biedt, kunnen wij producten op maat en naar uw wens ontwerpen en fabriceren. Wat u ook zoekt, Euromaas biedt altijd de juiste oplossing.

Kies ook voor vakmanschap, ervaring en een goede service. Bel ons op +31 (24) 645 45 12. Een e-mail sturen mag ook.

modulaire gaaspanelen en oppervlaktebehandeling

Euromaas BV
Bijsterhuizen 5141
6604 LX  Wijchen (NLD)

T +31 (24) 645 45 12
F +31 (24) 642 00 55
E info@euromaas.nl

Copyright ©2015-2022 Euromaas BV. Alle rechten voorbehouden. | Privacyverklaring
Website: DKGS Agency - SEO teksten: Tekstbureau Kiki Koning.