1. Home
  2.  » Poedercoaten en verzinken

Poedercoaten en verzinken als oppervlaktebescherming

Poedercoaten en verzinken zijn manieren om uw industriële rasterwerken te beschermen tegen invloeden van buitenaf. U gunt ze daarmee een langere levensduur. Coatings van Euromaas BV zorgen voor een afwerking van topkwaliteit met een sterke hechting. En niet alleen dat: onze tarieven zijn ook nog eens zeer vriendelijk en de levertijden kort. Nadat we uw halffabricaat of complete hekwerk hebben gefabriceerd en de oppervlaktebehandeling uitgevoerd, kunnen onze monteurs de gaaswerken monteren bij u op locatie. Zij installeren exact volgens de montagetekening, zodat u jarenlang plezier hebt van de afscherming.

Poedercoaten verduurzaamt

Duurzaam poedercoaten behoedt u uw gaaswerk voor corrosie. Daarbij geeft deze manier van bescherming uw verzinkt stalen of stalen veiligheidshekwerk een verzorgd aanzicht. Met deze afwerking heeft u een slagvaste en slijtvaste poedercoating die bijdraagt aan de levensduur van uw gaasproduct. U kunt bij Euromaas alle door ons geproduceerde afschermingsproducten op maat of in serie, laten poedercoaten. De methode is milieuvriendelijk zonder gebruik van verdunningsmiddelen en oplosmiddelen.

poedercoaten
verzinken
oppervlaktebehandeling
metaal coaten
oppervlaktebescherming
coating metaal

Coaten met robots

Met een ultramoderne, volautomatische poedercoatstraat kunnen we vlot en effectief werken. De straat is voorzien van 6 spuitrobots die ervoor zorgen dat uw staalwerk een topcoating krijgt. Behalve de robots is de straat toegerust met een terugwininstallatie die ervoor zorgt dat we 90 procent van de verstoven poeder kunnen afvangen en opnieuw gebruiken. Dit is een voordeel voor het milieu én voor uw geldbeugel. Wilt u een poedercoating in een speciale kleur? Ook dat is mogelijk.

Kleurenassortiment

Uw veiligheidsrasterwerken kunnen we spuiten in de RAL-kleur van uw keuze. We beschikken over het volledige RAL-kleurenpalet. Uiteraard kunt u ook een poedercoating met effect laten uitvoeren. Denk hierbij aan structuur, hamerslag of metallic. Ook kunt u een speciale lak met effect of een blanke lak laten aanbrengen. Vraag ons gerust advies.

Verzinken en normering

Stalen hekwerken van Euromaas kunt u eenvoudig laten verzinken. Dit gebeurt volgens verzinknorm EN-ISO 1461. Deze normering beschrijft alle functionele voorwaarden waaraan een zinklaag met een corrosie werende werking moet voldoen. Door het opvolgen van die regels geeft een gegalvaniseerd product een afdoende bescherming voor jaren. Om dit te bereiken, houden we voor het verzinken rekening met een aantal belangrijke punten zoals:

  • samenstelling staal en staaloppervlak
  • type lasverbindingen
  • mogelijke vervorming door spanning
  • doorstroming vloeibaar zink bij holle profielen

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over oppervlaktebehandeling? Bel ons op +31 (24) 645 45 12 of stuur een e-mail.

Euromaas BV
Bijsterhuizen 5141
6604 LX  Wijchen (NLD)

T +31 (24) 645 45 12
F +31 (24) 642 00 55
E info@euromaas.nl

Copyright ©2015-2022 Euromaas BV. Alle rechten voorbehouden. | Privacyverklaring
Website: DKGS Agency - SEO teksten: Tekstbureau Kiki Koning.