1. Home
  2.  » Scheidingswanden, separatiewanden voor de industrie

Scheidingswanden, separatiewanden voor de industrie

Scheidingswanden koopt u bij Euromaas. Ze worden geroemd in binnenland en buitenland. Ze zijn duurzaam, eindeloos te combineren en perfect afgewerkt. Wij leveren u alle producten altijd zonder scherpe randen en uitsteeksels. Na fabricage krijgen de scheidingswanden een degelijke poedercoating waar u jaren plezier van hebt. U vindt bij ons alle soorten scheidingswanden in staal en rvs. Onze klanten zijn engineeringbureaus, machinebouwers, logistieke bedrijven, magazijninrichters en inkopers van gaasproducten. Ook ondernemingen uit andere branches zijn bij ons van harte welkom.

scheidingswanden van Euromaas
industriële draadwanden met toebehoren
scheidingswanden alle branches
draadwanden ter afscherming
separatiewanden ter beveiliging
flexibele afscherming van gaaspanelen

Eigen fabricage

Onze scheidingswanden produceren wij in eigen fabriek. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere stabiliteitsklassen en voorzien van de soort deuren en andere toebehoren die u wenst. Scheidingswanden uit onze standaardcollectie bestaan uit Euroflex panelen, plaatpanelen, gaaspanelen, schuifdeuren, draaideuren en hoekverbindingen in meerdere maten en maaswijdtes. Naast ons standaardassortiment maken wij gaasproducten op maat.

Scheidingswanden maatwerk

Onze scheidingswanden kunt u overal toepassen. Door hun modulaire karakter kunt u alle elementen probleemloos met elkaar combineren tot de ideale tussenwand. Alle onderdelen maken wij voor u op maat. Ook de hoogte en breedte. Na fabricage komt ons montageteam naar uw locatie om de separatiewanden te monteren. En wilt u in de toekomst deuren of wanden verplaatsen dan is dat geen enkel probleem. Ze passen zelfs op uw bestaande systemen.

Voordelen van onze tussenwanden

Scheidingswanden van Euromaas zijn uniek. Ze bieden altijd de juiste oplossing voor elk probleem en zijn:

  • opgebouwd uit modules
  • flexibel in gebruik
  • van hoge kwaliteit
  • perfect afgewerkt
  • handvriendelijk
  • eenvoudig te monteren
  • scherp geprijsd
  • snel geleverd

Maak nu werk van uw scheidingswanden. Bel vandaag nog naar fabrikant Euromaas in Wijchen via +31 (24) 645 45 12. Wij zijn u graag van dienst.

Euromaas BV
Bijsterhuizen 5141
6604 LX  Wijchen (NLD)

T +31 (24) 645 45 12
F +31 (24) 642 00 55
E info@euromaas.nl

Copyright ©2015-2022 Euromaas BV. Alle rechten voorbehouden. | Privacyverklaring
Website: DKGS Agency - SEO teksten: Tekstbureau Kiki Koning.